Przepraszam, ale nie wierzę w taka olewkę urzędników. Do ręki to dają naklejkę na szybę do samochodu. Wątpię, żeby ktoś dał Ci naklejki na tablice bez ich choćby zobaczenia.
adamsky8811, ja tam wszystko załatwiam, a nie prowadzę komisu - po prostu wchodzę i mówię cześć, i tak było już przy moim pierwszym autku . Trza mieć znajomości .
A zawsze mi się wydawało, że auta rejestruje się w powiecie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 13:08
flapjck1 napisał/a:
jesli blachy sa "biale" to moga zostac te co sa
Niezależnie czy numery zostają czy nie, blachy trzeba zdemontować i mieć ze sobą podczas rejestracji auta. Różnica jest taka, że jesli zostają stare blachy nie płacisz 80pln za nowe tablice i dostajesz nowe naklejki na tablice.
[ Dodano: Czw Kwi 21, 2011 14:08 ]
flapjck1 napisał/a:
kurcze ja na swoj urzad gminy narzekam, ale nie sadzilem ze mozna z naklejkami robic problemy
u mnie daja w garsc po prostu i mowia "naklej se"
U nas tak mówią o naklejce na przednią szybę, a ZTCP urzędnik powinien wyjść z Tobą do auta i sam nakleić na przednią szybę.
Yyy...?
Chyba musiałbyś się bardziej postarać, żeby mnie zdziwić.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
tylko mnie nie zacznij cytowac schodkowo i odnosic sie do kazdego zdania osobno
Dlaczego? Czyżbyś się wstydził czegoś co napisałeś?
po prostu twoje posty w takiej wlasnie strukturze sa najgorsze do czytania na calym forum
Najgorsze na forum są posty bez wielkich liter, znaków przestankowych i polskich znaków, a problemy z czytaniem ze zrozumieniem to nie jest mój problem tylko czytającego.
I to się zwykle łączy - osoby piszące pseudopolszczyzną mają problemy z czytaniem moich postów, ale to naprawdę nie mój problem, tylko ich.
No drugą grupą osób, które mają problem z moimi postami są te osoby, które same sobie przeczą i piszą nielogicznie, bo dopiero przy dokładnym cytowaniu z zachowaniem kolejności widać jak kręcą, a potem twierdzą, że to "wcale nie tak".
Łatwo zauważyć do której grupy się zaliczasz na pewno.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum