Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam!
Ponieważ nie znalazłem na forum pod tą nazwą żadnych informacji, pytam czy taki element
link
ma jakiś symbol w R75, czy ktoś się w ogole orientuje jakie pasują do r 75? Nie chciałbym rozbierać podwozia, żeby biegać po całym mieście z kawałkiem gumy i szukać pasującego .
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez apples Pią Cze 03, 2011 09:50, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 07:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 17:28
Warager napisał/a:
Mi też się wydawało, że jak zmierze, to dobiorę z BMW i.. nie pasują (trzeba rozebrać), ale może będziesz mieć więcej szczęścia?
Patrz od Fiata Pandy, Land Rovera Discovery II oraz Forda Mondeo. Mondeo ma drążek 18mm ale jak jest wytarty lub przyrdzewiały w R75 to się powinny zmieścić.
Jak mi się uda to przymierzę do gum od Freelandera bo mam dziwne przeczucie, że będą pasować.
[ Dodano: Czw Kwi 21, 2011 18:28 ]
Co do gum od Freelandera będę wiedzieć jutro czy pasują. Jadę do kolegi AAND
A nie wiecie jak wyglądają koszty wysyłki w rimmerbros? Ktoś coś tam kupował?
Brałem tam wentylator klimy, dośc obszerne pudło, około 4,5 kg wagi - koszt niecałe 14 funtów.
Koszt wysyłki przedmiotów małogabrytowych mniej wiecej taki jak Pocztexu na terenie RP (czyli smieszne pieniądze).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum