Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam! Chciałem zapytać, czy wam też tak telepie kierownicą w tym samochodzie? Znajomy kupił freelandera z tym silnikiem i u niego tak nie przenosi drgań, więc dopiero teraz dotarło do mnie, że może być coś nie tak. Tylko co? Podczas przyspieszania nie rzuca, więc pewnie nie będą to poduszki. Może wtryski?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 10:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kh4mell, U mnie telepało kierownicą jak nie miałem wyważonych kół albo jak który ciężarek spadł to raczej nie wina wtrysków, jak by było coś z nimi nie tak to by ci autem szarpało.
Może jeszcze takie pytanie. Jak na postoju otworzycie maskę, to silnik buja się tak do przodu i do tyłu? Czytałem gdzieś, że szklanka wody nie powinna się wylać, jeśli położymy ją na silniku. U mnie kiedyś prostownik zleciał, gdy odpalałem samochód i wyrwał kable za sobą;). Może filmik zrobię i wrzucę? A alufelgi wiem, że mam krzywe, ale problem występował też na stalówkach, a one są proste.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum