Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
panwie prosze o pomoc. zabrałem sie za wymianę odmy, kupiłem orginalna z bmw nr.katalg.11 12 77 99 224 ale mam problem bo czytając fora doczytałem ze tam powinien byc jakis plastikowy filter, w orginalnych był niby bawełniany ale ja w tym kąplecie zadnego filtra nie widze same plastiki z obudowy i jakiś palstikowy środek, czy ten srodek co widać na foto to własnie ten filtr. czy trzeba filter dokupic osobno??
_________________ kupiłem, pojeździłem, popsułem, naprawiłem..... i to wszystko dzięki wam:):)
Ostatnio zmieniony przez apples Pią Maj 20, 2011 14:48, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 28, 2011 20:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 28, 2011 20:38
Zamiast filcu masz ten plastikowy separator. Wszystko jest plug'in'play.
ja tam wolałem cały zestaw kupic bo nie wiedziałem czy poprzednik o tym pamiętał. ale jednak pamietał bo juz byla zamontowana nowa odma od bmw ale pozosaje jeszcze pytanie jak długo ona tam juz jest... wiec wole dac nową. z góry dziękuje i pozdrawiam
_________________ kupiłem, pojeździłem, popsułem, naprawiłem..... i to wszystko dzięki wam:):)
ja tam wolałem cały zestaw kupic bo nie wiedziałem czy poprzednik o tym pamiętał. ale jednak pamietał bo juz byla zamontowana nowa odma od bmw ale pozosaje jeszcze pytanie jak długo ona tam juz jest... wiec wole dac nową. z góry dziękuje i pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum