Typ: D Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Witam
Pytam z ciekawości, czy posiadacie w swoich roverkach sygnał pozostawionych świateł, który wyzwala się po otwarciu drzwi kierowcy. Bo u mnie niema i zastanawiam się czy powinien być.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 21:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
od tego sygnału jest bezpiecznik nr 19 ale wtedy nie miałbyś świateł postojowych, podświetlenia tablicy rejestracyjnej i podświetlenia deski rozdzielczej
Jeśli światełko się nie zaświeci, masz uszkodzoną krańcówkę drzwi i z tego powodu nie masz sygnału pozostawienia włączonych świateł.
Jak krańcówka będzie zepsuta, to światełko w kabinie nie gaśnie po zamknięciu drzwi.
Lopez390, Może sam brzęczyk jest zepsuty i dlatego Ci nie brzęczy.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja mam dokładnie tak samo , Światełko działa idealnie , podświetlenie licznika też , swiatła swiecą a nie ma brzeczyka jak zostawię włączone światła przy otwatrych drzwiach .
"brzęczyk" znajduję się na płytce elektronicznej znajdującą się na tylnej ścianie listwy bezpiecznikowej (w wewnątrz auta pod kierownicą) w takiej czerwonej obudowie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum