Wysłany: Sro Maj 04, 2011 14:15 [R 220 SDi 99r.] Pękła nakładka na śrubę trzymającą koło
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam , przy próbie odkręcenia koła pękła mi nakładka na śrubę (była już wczesniej lekko rozrobiona ) i teraz mam problem ponieważ nie mogę odkręcic tej śruby a chcę wymienić tarcze hamulcowe . Czy wie ktoś gdzie mogą taka nakładke kupić?
Z góry dzięki za pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 04, 2011 14:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tak , o złodziejkę chodzi. Oryginalna była . Wyrobiła się i dziś pękła. Śruby już zamówiłem bo wymienię na normalne ale nie mam czym odkręcić teraz kół
Pomógł: 96 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 895 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Sro Maj 04, 2011 18:12
erixon, jeśli mocno nie dokręciłeś to spróbować możesz nabić coś na ta nakrętkę w moim przypadku pomógł stary (gruby) klucz do świec nabiłem dobrze i "zerwałem" obyło się bez uszkodzenia alusków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum