wielkie dzięki za wszystkie rady Chętnie jeszcze przyjmę wszelkie rady związane z zakupem rovera a nawet możecie podawać linki ogłoszeń które warto sprawdzić. Sama niestety mam nadal mentlik w sprawie autka bo jednak trzeba mieć dużo szczęścia żeby dostać dobry egzemplarz.
pzdr
Pomógł: 3 razy Dołączył: 06 Maj 2011 Posty: 178 Skąd: Wrocław
Wysłany: Czw Maj 19, 2011 18:17
justysiaaa1988 Zdecydowanie polecam Ci Roverka. Sam niedawno myślałem żeby kupić Forda Mondeo bądź Vectre. Ale wybrałem Roverka ze względu n ładny wygląd, niewygórowaną cenę i przede wszystkim wyróżniasz się z tłumy całej masy podobnych marek i modeli. Autko jest wygodne i koszt eksploatacji jest porównywalny do innych. Chcesz sprawdź sobię np na allegro ile kosztuje sprzęgło do Golfa i do Roverka. Ile kosztują Klocki hamulcowe itp itd. Porównaj sobie ceny i będziesz wiedzieć czy części są droższe czy tańsze.
Co do zamienników w chwili obecnej do każdego auta kupisz wszystko. Bez problemu
witam
ja byłbym stanowczo przeciw, przede wszystkim na brak oznaczeń klapy bagażnika,
oraz obydwu boków... przód też kiepsko spasowany (grill brzydki nie oryginalny)
do tego uboga wersja, 3D... oraz silnik 75 KM który jest praktycznie tak samo "paliwożerny" jak 103 KM....
radziłbym dozbierać parę złotych i kupić ładną sztukę....
za Twoje pieniążki może to:
http://otomoto.pl/rover-2...-C18865275.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum