Wysłany: Pią Maj 20, 2011 14:25 [R25] Pompa wtryskowa z Anglii
Typ: TDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam
Ciekawa sprawa - rozglądałem się za używanymi pompami wtryskowymi na internecie - w Polsce cena mało ciekawa, a pompy mają już swoje lata. Rozpocząłem więc poszukiwania poza granicami i znalazłem ciekawą ofertę:
http://cgi.ebay.pl/ROVER-...=item2eb26330fb
za 1700 pln nowa pompa, podczas gdy serwis bosch za naprawę starej woła sobie 2500zł. Co o tym myślicie? Napiszę do gościa i zrobię wywiad, bo zastanawiam się czy to faktycznie oryginalna nowa pompa, czy może po regeneracji lub jakiś składak.. w opisie niby jest, że to nówka, ale wiadomo jak z tym moze byc
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 20, 2011 14:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
zależy...
do tego filtr paliwa i demontaż i montaż pompy.
ja dałem 3100 brutto w BD Serwis
Tym bardziej polecam firmę Gawron... Chłopaki biorą pompę na stół probierczy, diagnozują i wiadomo ile koszt regeneracji, ceny mają konkurencyjne - nie dlatego, że robią po łebkach ale dlatego, że to rodzinny biznes
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez tomi83 Nie Maj 29, 2011 23:02, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum