Markzo, raczej seryjne ale przebieg troche ponad 110tys całkiem zadbane pare skaz na lakierze ale praktycznie nic
podloga zero rdzy nawet na uchytach holowniczych itp
kolo zapasowe nowka a klucze i lewarek itp za foliowane
stoje patrze na niego i nie wiem co robic juz powinnienem miec zdjety przod bo po to go kupilem;/
Milordzie mi pare drobiazgów jest potrzebne, typowych detali, napisze jak wroce z wesela PW co i jak ok? z większych rzeczy raczej mi nic nie bedzie trzeba...
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
srednie z ost 400km to 7,57 l, dynamiczniej w 9l sie zamyka. Gazu nie mam w zs, Tato ma w R75 2,5V6 (to samo) to dobra instalka ok 3100zl, ale od prawie 50kkm tylko filtry i regulacja, smiga pieknie.
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
greg-si, to fajnie jakbys cos potrzebował to daj znac
ja musze ten przeszczep zrobic ale sa inne priorytety i niestety wole poczekac z tymi przewodami
do tego jeszcze zimowe alu 15 org rovera nie beda mi pasowc choc ktos mowił ze beda
borek88, w przeciągu miesiąca pewnie sprzedaję swojego więc raczej nic innego mi nie potrzeba. Zresztą nawet jakbym nie sprzedawał to praktycznie mam wszystko co chciałem
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum