Wysłany: Nie Cze 05, 2011 19:17 [620Si] Podnośnik do szyby lewy przód uszkodzony!
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1993
Witam,
szukam i szukam i znaleźć nie mogę. Szybka podnosi się przechylona do przodu, wychodzi z uszczelki od strony słupka i odstaje o jakieś 2 mm. Trzeba paluchami ciągnąć w stronę słupka podczas podnoszenia.
Ma ktoś może do sprzedania prowadnice do tego ustrojstwa?
Serdeczne dzięki!
Ostatnio zmieniony przez vintage_82 Nie Cze 05, 2011 19:29, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 05, 2011 19:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kolego to nie prowadnica tylko jedna rolka ci sie troche wyrobiła w prowadnicy sa tam z slabego materialu najlepiej zdejmij wez sufmiarke i idz do tokaza niech ci plastikowe wytoczy z leprzego materialu i po sprawie.
Danke Panzer:D
Jak tylko odbiorę od mechanika to spojrzę - jemu nie zlecam bo stwierdził, że to prowadnica cała do wymiany a on nie ma skąd ściągnąć, więc podchodzi do sprawy seksualnie
Sam spojrzę
Kolego to nie prowadnica tylko urwał Ci się pewnie taki plastik. To jest takie oczko plastikowe przez które przechodzi śruba mocująca szybę do mechanizmu podnośnika i przymocowane ono jest na stałe do dolnej części szyby. U mnie też to pękło i objawy miałem identyczne. Skleiłem poxipolem i na razie trzyma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum