Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 2001
Witam, chciałbym sie zwrócić z proźbą o ewentualne udostępnienie schematu instalacji do r25, ponieważ jestem zmuszony wymienić kable WN i najprawdopodobniej cewki bo mam niezłą dyskoteke pod maską jak sie spryska kable w nocy...:) autko mi przerywa od niskich obrotów, ale tylko na gazie, na benzynie jest normalnie...cze jest ktoś kto może mi powiedzieć konkretnie jakie przewody( jaka marka) kpić? ludzie radzą kable z NGK a cewki BERU co o tym myślicie?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 06, 2011 20:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Te za 130zł to BERU ZS 501 a za 300 - BERU ZS 509. Tutaj można zobaczyć która do czego służy. Wynika z tego, że do silnika 1.4 właściwa jest ta droższa - ZS 509. Ale czy tak do końca jest - tego niestety nie jestem pewien.
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
Te za 130zł to BERU ZS 501 a za 300 - BERU ZS 509. Tutaj można zobaczyć która do czego służy. Wynika z tego, że do silnika 1.4 właściwa jest ta droższa - ZS 509. Ale czy tak do końca jest - tego niestety nie jestem pewien.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum