Wysłany: Czw Cze 09, 2011 10:41 [R420] chłodnica wody
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam
Mam problem z chłodnicą i muszę wymienić na nową. Znalazłem używkę na allegro z podobnego modelu, lecz jest to wersja bez klimatyzacji. Pytanie moje brzmi, czy chłodnice w Roverach 420 w wersji z klimatyzacją i bez klimatyzacji się różnią, czy jest to jeden model?
Poniżej podaję link do aukcji:
Wysłany: Czw Cze 09, 2011 10:51
Tu: http://allegro.pl/chlodni...1629135207.html masz do wersji z klimą- jak dla mnie to one się wizualnie wcale nie różnią, ale odradzam Ci kupno używki - wkońcu możesz też trafić na beszczelną, dołóż te 100- parę pln. i masz nówkę
P.S.
A chłodnica- ważna część
[ Dodano: Czw Cze 09, 2011 11:51 ]
Doczytałem już- jest jedna chłodnica wody do obu modeli, czyli i z klima i bez niej
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 17 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 10:12
wiekszosc chlodnic pasuje do modeli z klima i bez, natomiast zdecydowanie odradzalbym Ci kupno uzywanej chlodnicy. jest to troche spory wydatek, np tutaj masz b. dobra chlodnice firme NRF, tylko ze to jest koszt 336 pln. musisz sie nad tym zastanowic, nie wiem czy nie lepiej kupic no name'a jakiegos, ale chociaz zeby byl nowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum