Wysłany: Sob Cze 11, 2011 12:09 [r25] Demontaż silnika,prośba o szybką poradę
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2000
Witam, właśnie demontuję silnik z mojego R, już wisi na zawiesiach, wykręciłem wszystkie śruby od strony koła zamachowego, jednak mimo wszystko coś tam mocno jeszcze trzyma, co to może być i jak to zdemontować? Pozdrawiam
M
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 11, 2011 12:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
łapę o której mówisz dawno wykręciłem, chodzi mi o to że trzyma coś jak by za koło zamachowe, chciał bym rozdzielić silnik od skrzyni i go wyciągnąć. Czy tak się w ogóle da?
Jak ciągnę rugcugiem do góry to nic go nie trzyma oprócz połączenia silnik- skrzynia, coś tam jeszcze jest i nie chce ruszyć
[ Dodano: Sob Cze 11, 2011 14:45 ]
udało się:) trzymała łapa pod rozrusznikiem:) tematu nie zamykam bo możliwe że cośjeszcze będę potrzebował się dowiedzieć:) Pozdrawiam:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum