Profil opony podaje się razem z szerokością bo np. 195/45 będzie miała inny profil niż 225/45 Nałóż jakiś dressing na opony jak nabiorą koloru może będą wyglądały ładniej
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Właśnie nie bardzo widać ale możliwe, ze przez ten wzór felg sprawiają wrażenie wyższych. Ogarnij ładnie oponki, żeby były czarne i będzie wyglądało lepiej
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
jak dla mnie te felgi kompletnie nie pasują do tego auta ... może gdyby to było 18,19 cali i opona na niziutkim profilu to dałoby efekt ale teraz słabo ... klasyczne felgi wyglądałyby znacznie lepiej
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Czw Cze 16, 2011 20:14
Opony mają chyba trochę za mały profil (nie powinno być 50?). Moim zdaniem lekkie obniżenie (może sprężyny od ZT) poprawiło by sprawę.
jak dla mnie nie wygląda to źle, ale to może dlatego że mam bardzo podobne felgi, tylko że srebrne całe, i nie wiem czy u ciebie ten czarny środek nie pomniejszył wizualnie trochę tych felg, choć ja też miałem w planach malowanie środka na czarno i mimo wszystko nadal chodzi mi to po głowie:hm:
... Oskar To czarny mat czy połysk? bo niedowidze na tych fotkach.
Pomógł: 166 razy Dołączył: 27 Mar 2007 Posty: 2965 Skąd: Sędziszów
Wysłany: Pią Cze 17, 2011 11:06
Jak dla mnie wzór kompletnie nie trafiony do koloru auta... Gdyby był srebrny, bądź błękitny może by to lepiej wygladało, a tak, to raz, że za małe do tego wzoru, a dwa, to jednak kolor auta ma znaczenie....
Wg mnie zawsze najlepiej się prezentuje takie zestawienie:
ciemny lakier - jasne felgi,
jasny lakier - ciemne felgi (aczkolwiek jasne też źle nie wyglądają).
Dziwnie to wygląda, nie pasuje mi ten ciemny środek felgi. Co do rozmiaru ja mam taki sam 225/45/17 jak nie zapomnę to sprawdze czy na takich rozmiarach wyjechał z salonu. W moim garażu są foty niższego eR75 a sprężyny od zt chyba nie podejdą ale pewny nie jestem.
Trochę się zamotałem to moje sprężyny nie podejdą do zt, tak przynajmniej jest w opisie sprężyn eibah do 75.
_________________ Jeżdżę spokojnie bo nie ma czym poszaleć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum