Wysłany: Wto Cze 21, 2011 21:29 Sukces!
Z natury jestem takim człowiekiem, który raczej nie lubi się chwalić, ale dziś zrobie wyjątek i pochwale się, ponieważ jakiś sukces już osiągnąłem, poza tym ktoś chwali się swoim domem, zaprasza na ślub etc. etc., to dlaczego ja miałbym nie podzielić się swoją informacją ?
Zajęło mi to rok, a łatwo nie było, ponieważ sporo latania było, stresu, nerwów, rozmów z psychologami, psychotestów, pod koniec kolejnych testów, kolejnych rozmów (chociaż na dobrą sprawę wiedzieli o mnie już wszystko), na końcu lekarze, kolejny stres, także poświęcenia z mojej strony, ponieważ okazało się, że przegroda nosowa jest krzywa i trzeba było prostować - wycierpiałem się w szpitalu niemiłosiernie, ale dziś już wiem, że opłacało się, udało mi się dostać do Policji! Przede mną teraz 8 miesięcy szkolenia w szkółce, które mam nadzieję przejdę a później praca Chociaż w sumie trzeba jeszcze czekać na listy rankingowe czy w ogole się załapie, ale opiekunka moja mówiła, że z tą ilością punktów, jakie uzyskałem w całym procesie rekrutacji mogę być już spokojny, więc pozostaje się cieszyć i wierzyć kobiecinie na słowo
Z tego miejsca chciałbym podziękować przede wszystkim Jugolowi, który trzymał za mnie kciuki do samego końca, ale także wierzył, że mi się uda (chyba nawet bardziej odemnie, bo momentami byłem już zrezygnowany) - naprawdę to się ceni i miło, że ktoś we mnie wierzył do końca
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 21, 2011 21:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Cze 21, 2011 22:02
Gdzie do szkoły to pewnie dowiem się kilka dni przed, na chwilę obecną jeszcze nic nie wiem gdzie mnie przydzielą. Jednak z tego co słyszałem to osoby, które podlegają pod KWP Poznań (w tym i ja) są kierowane przeważnie do Piły lub do Słupska, ale nic nie wiem jeszcze, więc trudno powiedzieć. Teraz moim zamiarem jest jakoś zdać tą szkołę, ale w przyszłości chciałbym w ruchu drogowym pracować, czyli w drogówce, no ale to takie plany na daleką przyszłość Początek po szkole to wiadomo - swoje trzeba odsłużyć w prewencji, poza tym na inne wydziały też nie jest tak hop przejść odrazu, ale wszystko w swoim czasie
Gratuluję po raz trzeci Gratuluję tymbardziej, że wiem ile Cię to kosztowało, nerwów, zdrowia etc. Poza tym, mam w rodzinie byłego milicjanta, który odszedł już dawno na emeryturę, pracował 20lat w dochodzeniówce w Katowicach, i kiedyś, dawno temu opowiadał jak to wszystko wygląda przed ( pewne kwestie na bank się nie zmieniły ) Ja przed wylotem na misję, też miałem ostro w p....ę, psycholodzy, lekarze etc. więc wiem czym to śmiedzi. I ta selekcja- jest w końcu zawsze z kogo wybierać- kandydatów mnóstwo- miejsc mało.
Trzymałem za Ciebie kciuki od samego początku, jak mi o tym powiedziałeś, wspierałem, pocieszałem, ale co najważniejsze- wierzyłem w Ciebie i jak się okazało- nie myliłem się
Więc teraz szkółka, później przydział i do służby Waść.
Tylko pamiętaj R 45 DGL 26TA po prostu traktujesz jak powietrze na służbie
Powodzenia Dydo
Dydo, Jak masz jakies materialiy przydatne na egzaminy wstepone to mi prosze przeslij na maila. BO mi trzeba takie cos dla kogos kto tez sie do Policji wybiera
I gratuluje bo naprawde nie jest latwo, wiem to z mojej rodziny i znajomych
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Wysłany: Sro Cze 22, 2011 07:46
Gratulacje. A co do wniosków niektórych forumowiczów o spoglądanie łagodnym okiem na Roverki powiem tak - czy będziesz w prewencji czy drogówce jak zobaczysz R czy MG zatrzymuj aby ludzie wiedzieli, że policja czuwa i kieruj na forum
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum