Powracam do tematu znów mam problem z alarmem zalacza sie samoczynie po zamknieciu samochodu i jeszcze do tego nie gasnie lampka podsufitki czujniki od drzwi gasna normalnie hmm.. nie wiem juz co to moze byc z tym alarmem nom-stop mi sie wlacza teraz:(
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 24, 2011 15:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tak sprawdzalem nawet je dzis rozebralem przeczyscilem itd. i normalnie mi kontrolka od drzwi gasnie no ale coz alaram jakos mi sie zalacza nie wiem przez co wlasnie:(
Pomógł: 248 razy Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 1651 Skąd: Maciejowa, Nowy Sącz
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 14:11
Byku456, z alarmem są połączone oprócz krańcówek drzwi także maska i tylna klapa. Sprawdź zamki czy dobrze się domykają i warto zajrzeć do wiązki tylnej klapy.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
AdrianWWL tak migaja mi kierunki po zamknieciu przed tem mi niedzialy bo mialem problem z wtyczka kompletnie wysypaly sie piny i dlatego mi sie alarm zalaczal itd. krancowki drzwi jeszcze raz rozkrecilem i przeczyscilem i od wczoraj jakos mi sie alarm nie zalacza hmm moze jakas wilgoc nachodzi i sie zalacza czy jak ? bo jest wkurzajace zostawisz gdzies auto i roznie raz po godzinie nieraz dluzej auto wyje..
[ Dodano: Pią Gru 23, 2011 12:15 ]
Wracając do tematu znów mam problem z alarmem, mruga mi kontrolka od otwartych drzwi krańcówki są dobre niedawno kupiłem nowe, przewody od nich też ok oświetlenie kabiny wlancza samoczynnie po wyjęciu kluczyka, tylną klapa sprawdzałem przewody i nic niepokojącego nie zauważyłem.. Zamykanie z pilota są 3 x mrugniecie swiateł zamykania jest hm teraz problem czemu mi czasami mruga kontrolka od otwartych drzwi i oświetlenie wnętrza ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum