Wysłany: Pią Cze 24, 2011 00:18 [214 103KM] Proszę o pomoc
Witam. Proszę o pomoc w ocenie czy warto w tej cenie taki model. Wiem, że najważniejszym czynnikiem będzie osobista przejażdżka i oględziny na żywo jednak i tak proszę o rady.
wg mnie warto ale ja pochodze z poludniowo wschodniej czesci Polski wiec u nas samochody sa troche drozsze niz w innych czesciach kraju. jezeli po zobaczeniu na zywo wszystko bedzie w porzadku to ja bym bral
co do tego dieselka to pilot od alarmu nie oryginalny, lewarek zmiany biegow "dziwny"
zbiorniczki wyrównawcze brudne jak diabli, chyba niedbały właściciel szyby boczne tylne przyciemnione ale sam tył nie?(nie znam sie na tym)
oba samochody nie tak dobrze wyposażone chociaz diesel lepiej, brak alu.. wiadomo cena nie jest wysoka ale czasami lepiej dołożyć i kupić wersję ciut lepiej wyposażoną...
200tys w dieslu jesli jest tyle w rzeczywistości to żaden problem dla silnika...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum