Ja bardzo chętnie wpadnę Myślę że uda mi się jeszcze wyciągnąć przyszłego szwagra (nawet jest na forum nick: WOOCASH ) Ale bez noclegów bo do Zatora mamy jakieś 19 kilometrów
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 24, 2011 20:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Bardzo proszę o skompletowanie listy osób chętnych na noclegi piątek/sobota i sobota/niedziela do poniedziałku rano.
No jak wcześniej napisałem, wszystko rozstrzygnie się na koniec tygodnia, ale miejsce mogę zaklepać, najwyżej ktoś zajmie moje miejsce Dzisiaj wstępnie rozmawiałem z Joa i najpewniej jeśli pojedziemy, ona przyjedzie z nami jednym autem.
Chcemy być z kamerą bo tak się utarło, że zawsze na filmie są jakieś "ciekawe" bicia rekordów A to ludzie z szafy wychodzą, a to z Rovera 25 Tym razem chciałem wziąć namiot...
W kwestii dojazdu, to na dole załączę obrazki orientacyjne oraz podam punkty GPS do stałych lokalizacji, które wybieramy co roku. O ile miejscówka na spanie nie zmieniła się, ale nic Thef nie wspominał.
Zatem w sobotę rano będziemy na siebie czekać od rana do 15:00 (16:00) na parkingu przy OSP ZATOR (straż pożarna) na ul. Chrzanowskiej tuż przy skrzyżowaniu z ul. Oświęcimską. Punkt GPS spod samej bramy parkingu, tuż obok kortów tenisowych z prawej, a jednostki straży pożarnej z lewej:
N 49 59'56.03" (49 59.9338 lub 49.99889722)
E 19 25'53.67" (19 25.8945 lub 19.43157499)
Pewnie jak co roku, na kortach będą rozgrywane zawody w tenisa ziemnego
Nie wiadomo jeszcze jaki będzie punkt programu.
Czy od razy pojedziemy (pojedziecie, jeśli nie przyjadę) na miejsce noclegu, czy może będzie jednak jak co roku przejazd przez rynek lub może jakieś wesołe miasteczko, frytki, cola, czy co wytrwalsi doczekają koncertu na rynku...
W każdym razie nasza baza noclegowa jest położona tuż obok Zatora w miejscowości Grodzisko. Tutaj trzeba się trochę pogimnastykować, gdyż nie jest to przy głównej drodze, tylko trochę trzeba zboczyć. Śpimy w Schronisku młodzieżowym, którego Ci co nie znają mogą zobaczyć na zdjęciach w galerii, filmiku z Zatora lub na stronie domowej pod adresem http://www.zator.pl/pl/16...lodziezowe.html
Szkolne Schronisko Młodzieżowe w Grodzisku
Grodzisko 100
32-640 Zator
Punkt GPS również pod bramę
N 49 57'47.87" (49 57.7978 lub 49.96329722)
E 19 27'28/52" (19 27.4753 lub 19.45792222)
Pewnie z naszego towarzystwa to tylko ja korzystam z mapki (bo jeszcze nie rozpracowałam swojego GPS'a), ale co mi tam!
W sumie dobra mapka nie jest zła
[ Dodano: Pon Cze 27, 2011 11:03 ]
Ja Ci dam cmentarz, Ciufa
Krzesełka mogą się przydać (tylko takie leżaczki letniskowe).
Stolik i grill chyba zbędny, ponieważ na kolację z reguły było ognisko. Chyba, że jako alternatywa.
dzieju napisał/a:
Walowke nie duza zabieram bo sklepy tez tam maja
Wałówka zawsze była zrzutkowa (zarówno kolacja, jak i śniadanie). Zrzutkowa, w sensie 2-3 osoby wsiadały do auta i robiły zakupy dla wszystkich. No i potem wspólne robienie kolacji/śniadania.
E tam Taki cwaniak ze mnie, bo byłem już tam kilka razy
Roma_B napisał/a:
Pewnie z naszego towarzystwa to tylko ja korzystam z mapki (bo jeszcze nie rozpracowałam swojego GPS'a), ale co mi tam!
W sumie dobra mapka nie jest zła
A ja zawsze obiecuje sobie kupić atlas lub składaną mapę, ale nigdy nie mam po drodze do stoiska z mapami
Cytat:
Czyli co zabieramy Krzeselka stoliki grilla ?
Grill z tego co pamiętam jest, jest także kopiec na ognisko...
Krzesełek może być brak, ale niektórym wystarcza koc i trawa
Plac zabaw jest i dużo miejsca, żeby pograć w piłkę
dzieju napisał/a:
Walowke nie duza zabieram bo sklepy tez tam maja
Sklepy mają. Tylko od miejsca noclegu do najbliższego sklepu typu SAM jest kawałek i po spożyciu alkoholu raczej długo będzie się tam szło
dzieju napisał/a:
I najwazniejsze kiedy i komu palcimy ?
Za noclegi zwykle kasę zbierała Violla po czym przekazywała ją odpowiedniej osobie Także i tym razem może być podobnie o ile będziemy z violla, do funkcji skarbnika ta rola jak znalazł
dzieju napisał/a:
I co z ta parada po ryneczku ? Zajmuje sie ktos tym ? Czy ja mam zadzwonic
Ja nie mam nic przeciwko. Wszak to już tradycja, ale jeśli jej w tym roku nie będzie, to nie będę robił tragedii. W razie co, przejazd winien być późnym popołudniem, żeby wszyscy zdążyli dojechać. W zeszłym roku już się ledwo wszystkie R mieściły na okręgu rynku
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
dzieju napisał/a:
I co z ta parada po ryneczku ? Zajmuje sie ktos tym ? Czy ja mam zadzwonic
Ja nie mam nic przeciwko. Wszak to już tradycja, ale jeśli jej w tym roku nie będzie, to nie będę robił tragedii. W razie co, przejazd winien być późnym popołudniem, żeby wszyscy zdążyli dojechać. W zeszłym roku już się ledwo wszystkie R mieściły na okręgu rynku
Dzwonie i porozmawiam
Oto co mi sie udalo ustalic .
O 15:00 jest slub potem juz droge zamykaja i lipa .
Wiec Jezeli mamy paradowac to wjazd o 14:30 tuz przed zamknieciem drogi jak zwykle .
Wiec kto moze byc na paradzie o 14:30 ? bo jak bedzie nas 3 auta to nie ma sensu .
Mam dac info czy bedziemy paradowac do czwartku .
"- Sekretariat Burmistrza gminy Zator, słucham?
- Witam, dzieju mówi, łącz z burmistrzem kochana...
...
- Witaj dzieju, co słychać? Możemy liczyć na Wasz przejazd przez rynek?
- No właśnie ja w tej sprawy Zbyniu... tak, będziemy jechać.
- Okej no to wszystko załatwione, jak co roku... do zobaczenia na przetargu..."
[ Dodano: Pon Cze 27, 2011 13:49 ]
dzieju napisał/a:
Wiec kto moze byc na paradzie o 14:30 ? bo jak bedzie nas 3 auta to nie ma sensu .
Jak pojedziemy, to tradycyjnie będziemy w okolicach godziny 11:00 lub 12:00 na miejscu.
Bez pośpiechu, no i z remontowaną gierkówką, pewnie bliżej 12:00.
Więc w razie co - piszemy się. Przejazd przez rynek zaliczy violla, bo ja będę okupował kamerę
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
"- Sekretariat Burmistrza gminy Zator, słucham?
- Witam, dzieju mówi, łącz z burmistrzem kochana...
...
- Witaj dzieju, co słychać? Możemy liczyć na Wasz przejazd przez rynek?
- No właśnie ja w tej sprawy Zbyniu... tak, będziemy jechać.
- Okej no to wszystko załatwione, jak co roku... do zobaczenia na przetargu..."
[ Dodano: Pon Cze 27, 2011 13:49 ]
dzieju napisał/a:
Jak pojedziemy, to tradycyjnie będziemy w okolicach godziny 11:00 lub 12:00 na miejscu.
Bez pośpiechu, no i z remontowaną gierkówką, pewnie bliżej 12:00.
Więc w razie co - piszemy się. Przejazd przez rynek zaliczy violla, bo ja będę okupował kamerę
Pelna inwigilacja tyle ze to Kobieta byla Zdzisia ...
1.Dzieju
2.Mareeeeeek
Czyli dzwonic i mowic ze bedziemy czy czekac na reszte ? az sie wypowiedza ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum