Kolego, jak nie masz daleko to obejrzyj to auto. Argument kolegi, iż przebieg 250 tys jest bardziej prawdopodobny jest moim zdaniem jak najbardziej trafiony. Chociaż i tak musisz zachować czujność.
mariuszpolec, mnie się on podoba, wymiana foteli na inne i jest gitara. Fajny stan karoserii moim zdaniem i poza fotelami autko całkiem fajnie utrzymane
Nie wiem jak z trwałością skóry w R600 ale tutaj wygląda na mocno zużytą - 249kkm ? Nie wiem najlepiej niech ktoś co ma R600 się wypowie
W każdym razie fajnie utrzymany z zewnątrz - nie wiem jak mechanicznie ale z zewnątrz jest oki jak dla mnie
Zazwyczaj jak ktoś przyciemnia wszystkie szyby (poza przednią) to takie oznaczenia zrywa
A co jak w tym przypadku przyciemnił tylko tylną?
Środek bardzo zajechany. Moj też na beżową skórę (trochę inny typ) oraz 223 tys km, ale w porównaniu z tą jest jak nowa.
W tym wypadku wydaje mi się po prostu, ze ktoś źle o nia dbał. Moze czyscił czymś inwazyjnym, bo nawet tylna kanapa wygląda kiepsko, a zazwyczaj ona się nie zużywa.
Zderzak przedni trochę źle spasowany, ale to tez norma jeśli był ściągany. Bardzo trudno jest go założyć poprawnie.
Tylny zderzak z prawej też coś niedomaga.
Hak - dla jednych plus, dla innych minus. Pamiętać należy, że to auto z Holandii.
Brak lewej zaślepki halogena.
Jedna poduszka oraz brak elektryki szyb tylnych.
Na tylnych prawych drzwiach małe wgniotki.
Prawe przednie nadkole coś wystaje.
Poza tym nic nie widzę i jeśli silnik chodzi jak należy to samochód warty jest tej ceny.
Mozna troche potargować na naprawę klimy.
te konkretnie z aukcji ma wszystkie szyby ciemne poza przednią
mariuszpolec napisał/a:
a gdyby tak udało mi się go łyknąć za 5,8tyś to chyba warto?
uważam, że jak mechanicznie sprawny - to warto
[ Dodano: Sob Lip 02, 2011 12:39 ]
Zabawne choć jak tak teraz patrzę, to przednie na 100% przyciemnione, tylna przyciemniona na 100% tylna kierowcy przyciemniona a tylna pasażera nie jest przyciemniona.... strasznie dziwne.
Warto by się przyjrzeć podłużnicą może był bity w te drzwi..? Pierwsze widze tak dziwnie szyby przyciemnione i warto zapytać co się jej stało, że przyciemniona nie jest
Na moje oko prezentuje się ładnie. Podejrzenie wzbudza jedynie ta szyba. Jeżeli mechanicznie sprawny i nie miał jakiegoś poważnego "dzwona" to oferta wygląda całkiem atrakcyjnie.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 135 Skąd: Wołów
Wysłany: Pon Lip 04, 2011 21:08
Mój ma 245 tys km i skóry sa o niebo w lepszym stanie...powiedzialbym idealne w porownaniu do tego... poza tym raczej ok w koncu auto nie jest nowe... pozdro!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum