Wysłany: Pią Lis 20, 2009 21:26 [Rover 214Si] Dziwa akcja z filtrem paliwa
Bedac w intercarscie podalem model mojego auta dostalem filtr paliwa filtron pp 829. Zaraz dodam zdjecie jego. okazalo sie ze zly gwint jest z jednej strony i nie da sie go zamontowac, nastpny byl kupiony pp 942 ktory jest o polowe mniejszy i ponoc jest do wersji 8v, ja mam 16v. Czy mzoe ktos mnie wprowadzil w blad?
Moglby ktos przeniesc post do usterek? bo przypadkiem tutaj sie zalozyl
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 20, 2009 21:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To chyba jakaś przypadłość InterCars. Nam też kiedyś sprzedali nie taki jak trzeba. W ogóle nie lubię u nich kupować. Wolę u Tomiego, bo mam pewność, że dostanę wszystko takie, jak trzeba
Wysłany: Nie Lis 22, 2009 14:10
kasjopea napisał/a:
To chyba jakaś przypadłość InterCars. Nam też kiedyś sprzedali nie taki jak trzeba. W ogóle nie lubię u nich kupować. Wolę u Tomiego, bo mam pewność, że dostanę wszystko takie, jak trzeba
...to jak widać zależy w jakim mieście InterCars. U mnie jeśli chodzi o filtry, i części zawsze u nich dostaję to co chcę i jeszcze żadnych nieprawidłowych, czy też niepasujących części mi nie dali. A swoją drogą u Tomiego zakupy zawsze bez zastrzeżeń, tylko ja mam do niego trochę za daleko i za byle filtrem doń nie uderzam
Odświerzę trochę temat, ponieważ sam dałem się oszukać.
W błąd wprowadza nie tyle sam InterCars, ale strona z katalogiem filtrona, który jest jego producentem - http://www.filtron.pl/pl/index.php?idp=15
Stąd też prawdopodobnie wynikają błędy sprzedawców.
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 18:12
Ten filtr, który dostałeś występuje tylko w kanciakach.
[ Dodano: Pon Cze 27, 2011 19:12 ]
Jugol napisał/a:
...to jak widać zależy w jakim mieście InterCars.
Nie, to specyfika dużych hurtowni i prawie bezgraniczna wiara w TecDoc'a
Zrób test i spróbuj zamówić rozrząd do Rovera 216Si (n.p. 96 rok) z automatyczną skrzynią biegów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum