Pływak, tylko, że w moim przypadku zmiana DP będzie wstępem do zmiany turba
Chcę żeby większa turbawka się nie dławiła przez wąskie DP
Ja chcę zrobić te 150 KM z jak najbardziej możliwie ubogą mieszanką
Daje i owszem ale czy gra warta świeczki? Rzeźbić np. kolektor od podstaw bo może będzie 2-3km więcej? Na przykładzie mojego auta: sam program to jakieś 30KM ale już dorzucenie FMIC'a i zmiana turbo na niewiele większy model to kolejne 30-35KM. Bez przerabiana kolektorów, robienia wydechu o średnicy wiadra itp. Poszukaj lepszego turbo i wtedy pod niego dorób flansze i DP wtedy będziesz miał odczuwalne efekty swojej pracy...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
doszły wczoraj głośniki w półkę na tył Sony Xplode fotki będą niedługo tylko muszę koma odebrać od naprawy bo padł mi wyświetlacz i nie miałem czym fotek porobic
[ Dodano: Wto Sie 09, 2011 20:41 ]
Korzystając z okazji że odebrałem dziś koma z naprawy, porobiłem zaległe fotki które miałem wstawić.. więc fotki Radia dvd CLARION, MBC properfekt oraz głośników w półce Sony X-PLODE
niedługo pewnie dojdzie znów coś nowego w moim autku ale zależało mi na wykończeniu muzyki i to się właśnie stało kolejnym modem jest plan wstawienia wtrysków SDI które mi lezą w domu ale dwa są dobre a dwa leją więc musze nowe końcówki zakupić i będą idealne
praktycznie tych maskownic nie widać, jest ciemna szyba wszędzie więc nikt nie widzi, za to efekt jeżeli chodzi o muzyke mi pasuje, a że Sony robi takie maskownice to ja tego nie zmienie głośniki były w super cenie to kupiłem i tyle..
[ Dodano: Czw Wrz 15, 2011 10:53 ]
Wczoraj w moim MG zawitały nowe Hamulce z przodu Tarcze Brembo, Klocki Bosch do tego wrzuciłem nową rolkę napinacza bo piszczała ( ruville) oraz nowy pasek Dayco Autko śmiga świetnie i podobno ( tak twierdzi mój serwisant ) jest bez wkładu finansowego pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum