Wysłany: Pon Lip 25, 2011 12:40 Jaki wybrac telefon do kwoty 500 zl
Witam.Planuje zmienic mojego SE ELMa na cos nowego fabrycznie do kwoty 500 zl.Telefon moze byc dotykowy lub ze standartowa klawiatura.W dziedzinie telefonow zatrzymalem sie w czerwcu 2010.Milo by bylo jak bateria bedzie trzymac 2-3 dni przy srednim uzytkowaniu.
Zastanawiam sie nad Nokia X3-02 albo HTC Wildfire.Co polecacie ?
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 25, 2011 12:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jakbym miał zmieniać telefon to też bym szukał na androidzie. W przypadku dotykowców największy mankament to bateria trzyma max 2-3 dni. W tym momencie mogę polecić Nokię e52 - co prawda na symbianie S60v3 ale kłopotów z nią nie miałem no i bateria- 7 dni na luzie trzyma. Nowa za 550 pln ...
A ja szczerze powiedziawszy miałem ostatnio przez miesiąc najpierw X8, a potem tak się ułożyło, że przez 2 tyg miałem X10 mini pro. No i powiem, że nie byłem zadowolony z tych telefonów. Jak się bawiło, to potrafił nawet tylko 8 godz wytrzymać. A co do Androida, to wogóle mi on nie pasował. Jakiś dziwny on jest... X8 lubił się wieszać. No i wróciłem do swojego dobrego K850i. Ten telefon jest niezniszczalny No i bateria około tygodnia wytrzymuje średnio, jak się bawię, to 3-4 dni.
Jeden z bardziej awaryjnych telefonow ostatnich czasow Wystarczy wpisac w google.
Jeżeli chodzi o ten temat to zapytaj się Kruchego na spocie, on co nieco wie o telefonach.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Pawkaz, słuchaj miałem nowego HTC Wildfire, gdyż dostałem go za 1 przy przedłużaniu umowy w Erze , generalnie nie polecam tego modelu, nosiłem się z nim 5 mc i jak na początku byłem na niego napalony to tak bardzo szybko mi przeszło
świadczyć może to że męczyłem się ze sprzedażą ponad 3 mc Jest tego mnogo na rynku
Jako wielki wielbiciel i posiadacz, ( wreszcie....., po 2 letniej przerwie ) JABŁUSZKA polecam Ci Iphona ceny na chwilę obecną są tak przyjazne że do 500 możesz złapać bardzo ładną sztukę 3G, a jak dobrze poszukasz to może złapiesz 3GS-a
Albo poczekaj do końca roku, odłóż więcej i zapoluj na 4G, na początku nowego roku w PL będzie premiera 5-ki także 4G poleci w dół.
Ja osobiście nie jestem zwolennikiem 4G ale o gustach nie rozmawiamy Moim najlepszym połączeniem było bym zamknięcie mocy 4G w opakowaniu 3GS-a
Odblokowany Iphon, daje ogrom możliwości dla użytkownika, wież mi nie jesteś w stanie przerobić całego stafu jaki jest w sieci na JABŁUSZKA
A ja jabuszka nie polecam, za jego cenę można kupić mocniejszy telefon innej marki.
W Jabcu płaci się głownie za logo, potem jest technologia.
Ja osobiście posiadam Samsung I5700 i zadowolony jestem, trzyma mi niecały tydzień.
Widziałem w akcji Sony'ego X10 i bardzo ładnie pracuje, ale kosztuje ciut więcej jak 500zł.
X10 mini pro ciekawie wygląda ale procesor ma 600MHz, z 800MHz by się przydało.
Radził bym poszukać czegoś z androidem, na procesorze co najmniej 800MHz i nie nokii (ona już upada, kiepski stosunek ceny do tego co się otrzymuje) i nie jabłka (można kupić coś mocniejszego nie płacąc tyle za markę).
Ja nie polecam SE. Może po prostu mam nadzwyczajnego pecha, albo działają jakieś siły nieczyste, ale mój ojciec od niepamiętnych już czasów co max 2 lata bierze w umowie nowego SE. Każdy telefon jest przynajmniej 2 razy w serwisie. Miały już wszystkie możliwe usterki.
Również polecam Samsung I5700 u mnie bateria wytrzymuje gdzieś 3-4 dni ale tylko dla tego że spędzam dziennie gdzieś 3-4 godziny na Wifi i wykonuje parę telefonów.Co do x10 mini pro to siostra ma go od niedawna i ja jakoś nie mogę się przekonać, SE nałożył na Androida jakąś swoją nakładkę która kompletnie mi nie podchodzi ale za to dużym jego plusem jest wysuwana klawiatura qwerty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum