Niezbyt to ciekawie wygląda... dziwaczny tuning, brak oryginalnych felg (te AEZ to 15-16, a nie 17, jeszcze na dodatek po renowacji). Lampy przednie od 25, tylne czarne...
felgi no sorry kiepskie lampy też i ogólnie w srebnym mi się nie podoba i cena 14,500 wydaje mi się że znajdziesz coś lepszego - mój dla przykładu jest za 11000 do negocjacji,co prawda kilka rzeczy do zrobienia ale na pewno nie wyniosło by Cie to 14-14,500tys
mój pali w mieście 9,5 w trasie spada poniżej 8...
PopeY, szkoda że zs żółte nie wychodziły zółty pocisk
Ty kupujesz auto nie dziewczyna. Dziewczyny nie będzie a auto pozostanie
Masz sprawdzony sprzet od PopeY, -a
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
borsi, pewnie ze wychodziły
ostatnio nawet okazało sie ze w mojej 45 był wczesniej wymieniany zderzak i pod lakierem mojego auta byłą żółciutka farba
Kacperroone napisał/a:
ale moja dziewczyna niestety nie lubi
o tych wybrzydzaniach to one maja we krwi:D
ale staram robic sie w sprawach auto to co uwazam za słuszne i ładne sam, pozniej po gada po nazeka czaszami rzuci focha ale wszystko z czasem przechodzi a autko takie jak sie podoba zostaje
jeżeli od dłuższego czasu, to chyba nie wróży dobrze
Niekoniecznie. Te auto nie są popularne u nas w Polsce i trudne je potem odsprzedać.
A co do autka:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1735407179
-Kontrola trakcji, Antyrefleksyjne szyby te modele tego nie posiadają.
-tylne lampy przyciemniane.
A tak ogólnie to ładnie się prezentuje.
skoro pisał Ci ktoś że był już opisywany na forum to poszukaj. Ja pamiętam że ktoś go oglądał i nie wiem czy nie wisi nawet w temacie 'uważajcie na te samochody'. A na sprzedaż jest zdaje się od zeszłego roku, chyba że mi się pomerdało coś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum