Wysłany: Pią Lip 29, 2011 17:07 [R820] Coupe Spojler na klapie..
Witam ostatnio zamontowałem spojler w moim R..;)..
Ściągnięty został z R214 si kanciaka miał stopke po środku i był 10 cm za długi.;)
postanowiłem że wytne środek 10cm razem ze stopka i tak oto zrobiłem.
Został klejony żywicą i mata szklaną..
Później podkład lakier.;d i mocowanie.;).
efekt taki jak na zdjęciach.;) mi się osobiście podoba.;)..
szukałem.. i ciężko było cokolwiek znaleść.. w uk jest tego trochę.;)
ten koleś mnie zrobił... kiedys miał całosc do sprzedania tak jak na zdjeciu za 170zł..
i napisałem czy by nie mozna odkręcić.. to napisał ze nie i się uszkodzi.. a teraz sprzedaje bez spojlera. xd;) a fajny był.;)
http://allegro.pl/klapa-t...1726630271.html
mam wrażenie jak by za bardzo wystaw nie wiem czy nie lepiej jak by był lekko cofnięty. Jednakże dla mnie miodnie co do kółek wole już 100razy bardziej stalówki niż kołpak fujjjjj
Kto by się tam przejmował, że błotniki gniją. Kto na to patrzy, że dziury wypadają. Ważne, że spojler jest ...
Trochę odcień nie do końca spasowany, ale co tam. Tuning jest najważniejszy.
Na resztę przyjdzie czas Odcień dość uniwersalny, bo to taki bardzo ciemny grafit. Będę robił w tym miesiącu rdzę to pewnie polakieruję od razu i spojler, a narazie przymierzyłem próbnie czy pasuje Co najciekawsze, to w klapie od dołu były już gotowe dziury do przewiercenia, więc zakładali montaż spojlera, ale chyba nie widziałem 800tki z oryginalnie montowanym spojlerem w sedanie.
hehe..;) u mnie nic nie gnije xd.;P..
Yog-Sothoth jaki on jest na szerokość??.. od brzegu do brzegu mocowania końce.??
fajny.;)..
klapa coupe od sedana różniły się szerokością??
Podejrzewam że były uniwersalne, od środka mocowań lewo-prawo 116cm od tylnych śrub, następne już ciut szerzej. Ogólna szerokość to ~136cm pewnie bo zachodzi ładnie na boki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum