Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam!!! Mam pytanie. Najprawdopodobniej padł mi receiver gdyż sprawdzałem masę oraz różowo-pomarańczowy kabel do niego dochodzący i są ok.BCU też sprawne.Czym trzeba się sugerować przy zakupie nowego odbiornika? Czy trzeba go później jakoś programować?
Ostatnio zmieniony przez apples Sro Cze 08, 2011 19:29, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 08, 2011 13:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 74 razy Dołączył: 28 Maj 2007 Posty: 625 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Cze 08, 2011 14:14
Odbiornika pilotów nie trzeba programować. Wymienia i podpina się kompletną płytkę. Być może piloty będzie trzeba zsynchronizować ale to też czynność do samodzielnego wykonania - poszukaj na Forum o tym. Ja zamawiałem "nową" używaną z demontażu u PHJOWI podając rocznik i model. Ceny umowne - nie pamiętam.
Wysłany: Sro Cze 08, 2011 19:19
sebol11 napisał/a:
Czym trzeba się sugerować przy zakupie nowego odbiornika?
Częstotliwość pracy tak jak napisał VMatas. Na starych modelach jest napisana na obudowie odbiornika, a w nowych pozostaje numer katalogowy. Mam ten sam problem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum