Wysłany: Pią Sie 05, 2011 10:02 [75]co sadzicie o moim Roverku 75 :)?aktualizacja zdjęć
Witam, od 2 lata jestem szcęsliwym posiadaczem 75-tki, jak dotąd robie tylko okresowe przeglady, wymiana oleju,klockow itp zadnych usterek dotąd nie miałem. W zwiaku z tym iz jestem fanem tunningu postanowiłem z modyfikowac troszke mojego roverka aby nie wygladał tak -poważnie- .. przyciemnilem szyby (wszystkie ale delikatnie) ,obniżylem go na spężynach FK oraz moj ostatni zakup alu 19 cali firmy antera 19/30/235 tył ,19/30/225 na przod,dodana koncowka tlumika ulter (niestety nie widac na zdjeciu) . Co sadzicie o tych zmianach? moim zdaniem auto wyglada bardziej atrakcyjnie...
Ostatnio zmieniony przez air9 Sro Sie 24, 2011 07:55, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 05, 2011 10:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ogólnie całkiem ciekawa kompozycja, jak nie jestem zwoleninikiem niskiego profilu w limuzynie to tu jeszcze jakoś to pasuje, nie podoba mi się tylko kierownica po prawej stronie
Mg Zt felgi mi sie juz znudziły :)poza tym jakos tak spokojnie i zarazem biednie wygladal,a te tak mi sie wydaje ze dodaja mu klasy i wyglada znacznie powazniej ,sa proste nie jakies powydziwiane.. te maja wypolerowane ranty i wydaje mi sie ze niezle komponuja sie z karoseria i chromowanymi dodatkami no alle to kwestia gustu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum