MaReK, w takim razie 4 tys km rocznie to auto praktycznie cały czas stoi. ja jak prawie nie jeżdżę to mam od 900-1200km miesięcznie a bywa że w miesiącu zrobię i 4 tys km
czyli auto jeszcze nic nie widziało a usterki są jeszcze przed nim
_________________ Pozdrawiam Kozik
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 08, 2011 12:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja od zakupu 26 marca zrobiłem jakieś 12 tys no i właśnie autko stoi w serwisie ... ale raczej rzeczy eksploatacyjne czyli rozrząd, oleje, filtry... no i dodatkowo sprzęgło się skończyło
Kozik auto jeździ w warszawskich korkach codziennie (może oprócz niedziel, ale to też rzadko) po kilkanaście km. Więc temp, korki, zima, lato, deszcz, śnieg... jeździ. W sumie gdzieś w trasie było raz nad morzem (tam i powrót), raz w Zatorze (tam i powrót) i koniec wycieczek Na wakacje tym się nie jeździ, raczej służy jako niepraktyczne wozidło lanserskie, które zwraca i przyciąga uwagę innych.
W mieście jednak jeździ tyle samo ile ZT
Problemów nie przysparza póki co Były kłopoty z flanszą na początku, ale to na skutek złego traktowania przez poprzedniego właściciela.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum