Wysłany: Wto Sie 02, 2011 20:56 pelson91 wita z Nadarzyna ;)
Witam serdecznie,
Mam na imię Piotrek, mieszkam w Nadarzynie. Do tej pory jeździłem francuskim padłem marki Renault, po roku przesiadłem się na Rovera 420d Jako, że trochę pracy mnie przy nim czeka, postanowiłem zajrzeć na forum i poczytać to i owo o tym aucie
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 02, 2011 20:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Czesc , jaka felga na Megane 17? wrzuc wiecej fotek
Felga to Wolfrace Yamato 17" na oponach Nankang NSII 205/40/17 <- są na sprzedaż Rozstaw śrub 4x100 i 4x108, otwór centrujący coś około 70mm, ja jeździłem w Megane na pierścieniach. Aa, i do felg wchodzą śruby tylko imbusowe, oczywiście mam cały komplet również do dogadania się
Chcecie fotki? proszę bardzo. Nie mam ich zbyt wiele, bo Megi w takiej konfiguracji jeździła bardzo krótko
Na zdjęciach powyżej Megana została wyposażona w zawias Weiteca -40mm, tłumik przelotowy końcowy Ulter, Felgi 17" wyżej wymienione, stożkowy filtr powietrza, wycięty katalizator, i założone lampy Devil's Eyes. Hamownia na ogólnopolskim zlocie Renault pokazała, że Megane jest mocniejsza niż seryjnie, seria - 90KM 127Nm, a na wykresie 95,4KM i 138Nm
Lampy zdemontowałem jako pierwsze, bo padł mi LED w pasku jak widać a jego wymiana dla mnie to kosmos, bo jestem laikiem w elektronice Auto miało jeszcze taką konfigurację:
A poniższe zdjęcia tak mnie jarały dłuuugi czas Bo Megana zupełnie się zmieniła względem serii: (Durczok zawołałby Rurka jak by to zobaczył...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum