Wysłany: Sob Sie 20, 2011 23:27 ... Hertz25...rover 200...
joł ! rover zakupiłem w 2009 r - 1,4 8V ,r 98 list
na poczatku co zrobilem to wymienilem olej tylko ze na mineralny bo niemialem pojecia jaki byl wczesniej ale po tygodniu wlalem prawidlowy polsyntetyk ,oczywisce wymienilem od razu filtr powietrza ,paliwa,rozrzad kompletny zeby niebylo potem problemów ,fot jakos niemoge znajsc jak wygladal po zakupie potem nadszedl czas na jakies fele i znalazlem TSR 16"
[ Dodano: Nie Sie 21, 2011 00:27 ]
troche smiesznie wygladal taki wysoki oczywiscie zaciski sie pomalowało na srebno-czerwono
_________________ ....special stereo system ....
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 20, 2011 23:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
moze jeszcze napisze co wymieniłem z tuningu wizualnego
1. zarowki led do podswietlenia tablicy rej,schowka i w podsufitce, no i dolozylem diody do podswietlenia nog ,a jeszcze diody w tylnych lampach oprocz kierunkow , boczne kierunki na biale ,wybielilem przednie lampy troche sie zeszlo ale warto było
2.koncowka tlumika najpierw byla zwykla ktora szybko pordzewiala teraz mam kon ultera
3.w srodku dolozylem ramki na zegary ,i nawiew,ramke na zmiane biegow,dywaniki
4.nastepnie przyszla kolej na malowanie zaslepek od halogenow ,przerobka grilla wstawienie siatki, zakupilem tez spojler od mg zr
5.gleba musiala byc
w planach dolozenie progow i zmiana lusterek od r 25, moze kiedys fotele od mg zr
A bardzo prosto. Zdejmujesz ten trójkącik ze środka, on jest na takich zatrzaskach, po prostu pociągnij dobrze i ci wyskoczy, no i tam będziesz widział dwa wkręty, odkręcasz je i lusterko wymontowane.
dzis udało mi sie zamontowac lusterka ,troche było z tym zabawy musialem wiercic dwa dodstkowe otwory ,tapicerke trzeba było zdemontowac zeby przykrecic dwie sruby
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum