To ja się podepnę.
Myślałem o podniesieniu mocy mojego Roverka (214Si). Program to raczej specjalnie pod moje auto byłby robiony ale pytanko mam czy jest sens? Bo widzę, że większość osób prędzej robi swap niż tuning komputera. I jeszcze kwestia jak bardzo ten silnik jest już wyżyłowany i jak taki podkręcony 1.4 będzie się zachowywał (kultura pracy etc.).
Może ktoś z forum tuningował tak swojego stutrzykonniaka?
Kiedy wy się w końcu nauczycie, że w wolnossących wydacie 800-1200 zł na chipa, a zyskacie 5 KM przy dobrych wiatrach Poza tym K-series jest wyżyłowana i tak dość mocno
Dlatego pytam przeca No to nic pozbieram na coś mocniejszego bo w turbinę i całą z tym zabawę pakować się nie chcę
Krzysi3k bo my chcemy mieć takie szybkie auta jak Ty
Kiedy wy się w końcu nauczycie, że w wolnossących wydacie 800-1200 zł na chipa, a zyskacie 5 KM przy dobrych wiatrach Poza tym K-series jest wyżyłowana i tak dość mocno
Nie robił tego nikt więc nie wiadomo ile to da ja u siebie chcę dokończyć wydech, dolot i mimo sceptycznego nastawienia spróbuję elektroniką poprawić moc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum