Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
panowie nie mam juz sily do niego niedawno zaczelo mi szarpac samochodem myslalem ze to filtr paliwa wymienilem przez chwile bylo ok a teraz jak jade to obroty wariuja i zapala sie check engine i tak jakby zgasl i za chwile znow jest ok poradzcie cos
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 01, 2011 17:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Może być wciśnięta w takie wycięcie w metalowej blaszce....ja ją tam miałem i też ciężko było ją znaleźć.
Pogmeraj tam ręką...jak znajdziesz jakąś wiązkę przewodów to idź za nią...jak wejdzie do jakiejś plastykowej kostki która wchodzi w blaszkę i z drugiej strony nic nie ma to ciągnij
no ale szarpalo ci caly czas a u mnie juz nie szarpie to nie czujnik to bylo moim zdaniem przypowitrzenie sie bo ledwo ostatnio do cpna dojechalem a kontrolka mi sie zaswiecala wlasnie od tej przeplywki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum