I takie pytanko spoza tematu ale nie chce zakładać nowego tematu. Może wiecie od czego tak ładnie pasuje lotka?? Jest to od jakiegoś bmw e39/ e34 tak jak ori czy to tylko wzór z bmw a np. lotka pasuje od innego auta??
http://img703.imageshack....ilerrover62.jpg
Jeżeli chodzi o hokejkę to ja założyłem od Laguny, a potem jak zobaczyłem na mieście tą z Espace to ślina zaczęła mi ciec, ale nie wiem czy od Espace nie będzie już za nisko.
Jeżeli chodzi o lotkę na tylnej klapie to jest to oryginał z 623Si, ale bardzo ciężko dostać, a jak dostaniesz to potrafią wołać nawet 300zł.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie będzie za nisko tzn. krawężniki ta? Do auta dojdą Jamexy i jakaś hokejka właśnie tylko nie wiem. Na razie 1:0 dla espace ta??
A co do lotki to nie jest z 623Si. Ktoś u mnie w mieście ma właśnie 620Si bordowego z tą lotką od 2.3 i jest ona inna. Większa itd http://www.auto-online.ch...1170133-5-1.jpg - lotka 623Si a mi się właśnie spodobała ta co na foto. Myśle skąd ową wytrzasnąć. Na allegro są al'a M5 ale nie wiem jak z długością i profilem.(czy nie będą za bardzo wygięte albo coś). A drugie są to uniwersalne i musiałbym to zobaczyć bo boje się co do jakości tego. Może ktoś bedzie wiedział czy pasują itd bo sprzedawcy nie mają pojęcia a ja nie bede jechał 50km tylko po to aby przymierzyć lotke, która może nie pasować
Wg. mnie też, na pewnie skutecznie zmniejszy możliwości parkowania przodem pod krawężnik nieco wyższy od niskiego
lotka na tył która jest na zdjęciu w tej 600ce jest ładna , bo piękna to za dużo nie (temu autu nie przystoi ani coś większego od tej, ani inne cuda w postaci szyb 100% ciemnych itp.) takie rzeczy to w hondzie accord tam jest polka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum