Po pierwsze Ty wymieniałeś tapicerkę, po drugie nie miałeś takiej, beżowej tapicerki... a wersję po lifcie. Ta tapicerka naprawdę szybko się zużywa. Nieporównywalnie szybciej niż szara czy czarna skóra.
bardzo możliwe, jednak moja tapicerka pochodzila z auta o przebiegu ok 130tys, moj mial wtedy kolo 167kkm ztcp, wiec zrobilem na niej pare kkm, a tutaj auto mialo byc jezdzone okazjonalnie a fotel jest styrany jakby ktos tam w majtkach z gwoździami jeździł
Ty miałeś fotele z Coupe. Tapicerka w Cabrio jest bardziej narażona na warunki atmosferyczne. Zbyt dużo Cabrio z taką tapicerką widziałem, abyś dyskutował ze mną ten temat
I co najdzwniejsze, tak się zachowuje tylko ta beżowa przed liftem.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 18, 2011 11:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Po pierwsze Ty wymieniałeś tapicerkę, po drugie nie miałeś takiej, beżowej tapicerki... a wersję po lifcie. Ta tapicerka naprawdę szybko się zużywa. Nieporównywalnie szybciej niż szara czy czarna skóra.
bardzo możliwe, jednak moja tapicerka pochodzila z auta o przebiegu ok 130tys, moj mial wtedy kolo 167kkm ztcp, wiec zrobilem na niej pare kkm, a tutaj auto mialo byc jezdzone okazjonalnie a fotel jest styrany jakby ktos tam w majtkach z gwoździami jeździł
Tomi dziękuję za odpowiedź, w takim razie z jakiego materiału jest w/w tapicerka. Co do tego gazu to teraz sie własnie zastanawiam bo już jest po 2,60. Gratulacje świetne cabrio, przy okazji napisz mi cene na pw Prosił bym jeszcze o opis w jakim stanie jest blacha w roverach tego typu, jest ocynk? ktore miejsca sa najbardziej narażone, na co zwracać uwagę itp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum