Wysłany: Wto Paź 04, 2011 14:18 [R45] gdzie znajduje sie przepływomierz?
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 2000
Z góry przepraszam za ten post ale nie znalazłem zadnej fotki odnośnie mojego problemu.
Chciałem odpiąć wtyczkę przepływomierza ale u mnie nie ma go z filtrem powietrza. Czy ktos na dolaczonej fotce moze go zaznaczyc?
Rover 45 200r
1.6 benzyna
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez szoso Wto Paź 04, 2011 14:25, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 04, 2011 14:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Co w takim razie może być powodem zamulenia podczas jazdy?
Ostatnio zaczyna wiele rzeczy szwankować a żaden mechanik nie potrafi pomóc.
Zauważyłem ze podczas niskich biegów gdy chce mocniej przygazować auto chrobocze i czuć zapach spalenizny z nawiewów:(
Masz może klimatyzację?U mnie spadek mocy był kiedy mi łożysko w kompresorze siadało.
Na początku tylko czasem było słychać jak rzęzi łożysko, potem częściej, no i oczywiście zapach spalenizny.
_________________ Lubisz jeździć?To jeździj, ale rób to tak aby inni też mogli czerpać przyjemność z
jazdy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum