Proszę o Wasze opinie odnośnie tego samochodu.
Zastanawiam się nad zmianą mojej 600-tki, która ma juz prawie 230 tys. i zaczynaję się przeboje.
Prosze zerknijcie na komorę silnika i sam silnik. Czy wg Was wizualnie wszystko jest ok?
Rdza na śrubkach, zaciskach, blok silnika poniżej pokrywy zaworów.
Pomógł: 67 razy Dołączył: 13 Lis 2001 Posty: 1096 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Nie Paź 09, 2011 11:01
Górna rura chłodzenia jest łatana - koszt nowej to ~500pln pod warunkiem że uda ci się ją zdobyć, był chyba jakiś delikatny strzał z przodu - chłodnica klimatyzacji ma ślad po chłodnicy oleju wspomagania a sama chłodnica wspomagania chyba jakaś sztukowana. Wyciek z pod pokrywy zaworów - ale to standard ...
Środek i karoseria wyglądają dość dobrze.Ale przebieg to jakiś mały... czyżby starszy pan jeździł raz w tygodniu na działkę i do kościoła?
Dzieki za uwagi.
Zauwazyłem "rysę" na chłodnicy, ale stwierdziłem, że to chyba nic groźnego. Bardziej zestresował mnie nalot na bloku silnika. Z drugiej strony Czesi odpisali, że słychac łożysko na turbinie. No i szyba kierowcy wymieniana. Jakoś tak wszystko do kupy zebrałem i rezygnuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum