Hejka, jestem Agnieszka i dopiero co się zarejestrowałam. W ogóle wcześniej nie miałam pojęcia, że takie forum istnieje...
Ale może zacznę od tego, że bardzooo bardzooo baaaaaardzooo, podobają mi się roverki. Zwłaszcza 75;) Jak to się mówi, ma w sobie "to coś", co mnie urzeka
Jak będę miała możliwości i $$$ to nie będę miała problemu z wyborem, jaki samochód bym chciała
Głupio mi się tak narzucać, zwłaszcza że jestem nowa, ale może jest ktoś z forum, kto jest z okolic Warszawy, i posiada roverka 75? Chętnie bym popodziwiała, to cudo, bo nie często jest okazja.
Choć inne roverki też są cudne, i również mi sie podobają
ach, dobra więc się przywitałam i pozdrawiam wszystkich baaardzo serdecznie
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 14, 2011 22:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tylko że jako nowa, nikogo nieznająca jak na razie osoba, nawet nie wiem do kogo miałabym się zwrócić z tą jakże uprzejmą prośbą Więc rzucam ogólnie, i cieszę się bardzo że znalazłam to forum
na pewno odezwie się nie jedna osoba, zajrzyj do działu spotkania lokalne, chłopaki i dziewczyny spotykają się co tydzień w określonym miejscu na spocie, na pewno jest tam nie jedna 75ka
miłej lektury forum, pozdrawiam
_________________ Rover 600 2.0 SDi 99'
Ostatnio zmieniony przez kruszan Sob Paź 15, 2011 07:33, w całości zmieniany 1 raz
Są też inni na spocie, którzy ujeżdżają prawie każdy z popularnych modeli Rover/MG, więc myślę, że Twoja milość do R75 może się przerzucić na inne auto - np. MG ZS po lificie
Musisz przyjechać na spota, jak masz czym
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum