Wysłany: Sro Paź 19, 2011 14:31 Witam z Trójmiasta
Witam Wszystkich!
Od Czerwca spełniłem swoje marzenie i nabyłem Roverka 825 SD sic! z 1994 roku, jest to samochód robiony na zamówienie w fabryce Rover Limted.
Samochód jest czarny i ma w środku bananową skórę.
Moja fascynacja tym modelem zaczęła się na targach samochodowych w Gdańsku, gdy pierwszy raz do niego wsiadłem było to ok 1997 roku.
To właśnie wtedy koleś siedzący w samochodzie pokazowym, zamykając drzwi złamał mi palec i tak już mi ten model utkwił w pamięci
Ogólnie, to chciałem benzyne najlepiej TI, jednak los sprawił mi diesla i z racji wyjątkowości samochodu i stanu, postanowiłem go zatrzymac.
Wszyscy mnie przed tym samochodem ostrzegali... mówili, ze nik go ode mnie nie kupi, i że jest to jak ślub. Jednak jestem baardzo zadowolony i przyjemnie ładuje się w niego pieniądze
Podsumowując:
Mam ciekawy samochód, a obecność na forum pomoże mi zdobyć wiekszą ilośc informacji o samej marce, jak równiez o modelu oraz poszerzać wiedzę i zdobywać doświadczenie od użytkowników.
Liczę na owocną współpracę i fachową pomoc
Pozdrawiam,
Igor
_________________ Samochód wybiera się sercem, a nie rozumem
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 19, 2011 14:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum