Zbliżał się pociąg. Znajoma, jadąca Roverem 25, nie wyhamowała przed zamykającym się przejazdem kolejowym. No i nieszczęście
Na szczęście kierowca samochodu jadącego przed nią wyhamował. Na nieszczęście znajoma uderzyła w tył właśnie tego samochodu. Na szczęście nie aż tak mocno: do wymiany zderzak, lewa lampa, lewy kierunkowskaz, lewy halogen, listwy zderzaka, lewe nadkole, pas przedni, chłodnica wody. Trzeba było poszukać części, na nieszczęście na już
Na szczęście, nasz klub to miejsce, które skupia świetnych ludzi, na których zawsze można polegać i liczyć na ich pomoc.
W imieniu swoim i zetes Chciałbym złożyć serdeczne podziękowania (w kolejności alfabetycznej) dla: Aga, Gonia, mariusz418, Tomi, za pomoc przy zorganizowaniu części, porady, wskazówki oraz szybkość, z jaką udało się skompletować elementy Dziękuję
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 20, 2011 20:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Potwierdzam podziękowania wpisane przez emes,-a.
Zaprzyjażniony Roverek dzięki wymienionym wyżej osobom może być już leczony.
Jeszcze raz serdeczne dzięki.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ponieważ mój wątek dotyczący wtyczki do pompy ABS został zamknięty, i nie mam gdzie złożyć oficjalnych podziękowań dla jednego z klubowiczów czynie to tutaj. Otóż chciałem oficjalnie podziękować Excaliburowi za szybką reakcję i pomoc w temacie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum