Witam
Jestem zainteresowana kupnem Rover'a 75, ale kompletnie się na tym nie znam-choć może więcej niż moje chłopie:) Chcę kupić diesla 2,0 rocznik 2000-2003 do 20.000tyś. z opłatami.
Podpowiedzcie proszę na co zwrócić szczególną uwagę przy jego kupnie.
I jeszcze jedno pytanie-czy gdybym miała upatrzone autko po wstępnej analizie tu na forum czy byłby ktoś chętny żeby ze mną pojechać i obejrzeć go na żywo? Mieszkamy w Pile i szukamy czegoś tak w promieniu 200km.
Będzie to na pierwszy Rover.
Ostatnio zmieniony przez ptasznik1 Pią Wrz 16, 2011 19:10, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 13, 2011 18:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Faktycznie jest. A jak to jest z awaryjnoscia tych samochodów bo sa różne i bardzo skrajne opinie. Może użytkownicy 75-ek by sie wypowiedzieli. Chyba że był ten temat na forum to prosze o linka
1. Brak zaślepki w zderzaku, Przebieg 126kkm to między bajki, brak ASR, brak czujnika deszczu, brak świateł przeciwmgłowych,
2. przebieg mało realny, to okolice Płocka/Płońsk więc polecam czujność
3. brak oczywiście czujnik deszczu, ESP, EDS,
Taką zaślepke można chyba kupić? Przebiegi rzędu 130kkm wiem że są nierealne zakładam że mają ok 200kkm, a światła przeciwmgłowe to nie powinny być we wszystkich autach obowiązkowe? Jeszcze kilka opinii chętnie bym poznała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum