Wysłany: Sro Paź 26, 2011 19:27 [R75] Postojowe w kieunkach
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: 1.0 Rok produkcji: 1999
Witam, chciałbym się pochwalić moją krwawicą. Postanowiłem zrobić sobie "świecące kierunki" a dokładniej dołożyć do nich światełko postojowe, kiedyś dla brata polecilem zakup specjalnych kierunków z postojem do golfa 2 i bardzo mi się to spodobało więc postanowiłem, że nie będę gorszy i sam takie cudo zrobię.
Dzisiaj nie zdążyłem zrobić inst. elektrycznej, ale jutro wieczorkiem już będą fotki jak to świeci.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 26, 2011 19:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak trafisz na nadgorliwego policmajstra, to Ci dowodzik zabierze i mandacik wlepi.
żaden problem, mój ojciec z takimi kierunkami w golfie po bracie jeździ już 2 lata i nic, a jak się mnie jakiś policjant czepi to na miejscu można je odłączyć i po problemie
Jak trafisz na nadgorliwego policmajstra, to Ci dowodzik zabierze i mandacik wlepi.
żaden problem, mój ojciec z takimi kierunkami w golfie po bracie jeździ już 2 lata i nic, a jak się mnie jakiś policjant czepi to na miejscu można je odłączyć i po problemie
odłączenie nic nie da bo policjant ma obowiązek zabrać dowód i skierować auto do przeglądu technicznego a tam Pan uznaje czy auto nadaje się do ruchu drogowego i wydaje zaświadczenie, z tym zaświadczeniem odbierasz dowód z urzędu miasta:)
Nie kombinuj, nie rób wsi w tak stylowym i wypasionym aucie:)
ps: kopniak w d... dla wszystkich z neonami w zderzakach, tablicach rejestracyjnych, reflektorach przednich itd...
podwojne postojówki to już odpadnie na przegladzie, ze sa w dwoch światłach:) ja w mazdzie mx3 mam w kierunkach ale sa oddzielone przegrodą a u ciebie swieca tam gdzie kierunek co tez jest niezgodne z przepisami, a na koniec kwestia braku oznaczenia na kloszu. Ale to wychwyci tylko diagnosta i to upierdliwy:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum