Kierownica, gałka zmiany biegów nie wytarta, progi również, żadnych oznak eksploatacji?!
Poza tym, zastanawia mnie, że pakiet chrome nie ma oryginalnych alu, ale może się czepiam...
120 tyś w 2005, średnio robił zgodnie z książką ok 20 tyś rocznie, teraz ma 194, więc jest to w miarę prawdopodobne, zwłaszcza, ze pewnie ostatnio chwilę stał na sprzedaż...
I.
_________________ Samochód wybiera się sercem, a nie rozumem
[quote="Vigoslaw"]Zadziwiająco mało zniszczony jak na 194 tys.
Kierownica, gałka zmiany biegów nie wytarta, progi również, żadnych oznak eksploatacji?!
Co do progów to taka ciekawostka ja jak kupiłem swojego Roverka z przebiegiem 170tys to na chromowanych listwach na progach miał jeszcze oryginalną folię
Owszem ładnie wygląda ale z doświadczenia wiem że na zdjęciach wyglądają nasze autka 20-40%lepiej niż w rzeczywistości.
Przyjrzał bym się bliżej książce serwisowej tzn. kolor pieczątek,długopisu itp. ponieważ jeśli sfałszowana to często nie zadają sobie trudu żeby zmieniać kolory i charakter pisma a ile lat może wpisy robić jedna i ta sama osoba ?
Poza tym nie ma się za bardzo do czego przyczepić i to już jest podejrzane niestety takie nasze realia w handlu autkami
Nakładki na pedały też mało zużyte..... hmmmmm..... osobiście to bym go mocno przetrzepał. Felgi to Nubiry przeważnie na takich widać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum