moje żarówki H7 nie mają żadnego dopisku a filtr UV mają, także nie wiem czy to nie wyobraźnia sprzedawcy zadziałała bo się zastanawiał co ma mówić kupującym jak się będą pytać o te U
http://www.boschauto.pl/i...doc_view&gid=14 ciekawy artykuł o żarówkach no name
Co nie zmienia faktu że te marketowe dłużej się trzymają Sam kupuje zwykłe Narvy (12 zł/szt) i to tak co pół roku. Raz jedną raz drugą. A ci co kupują po 7,99 zł za komplet nie muszą ich tak często wymieniać. Ale za cenę spalenia lampy wolę właśnie kupić te Narvy Ahhh, a jeśli ktoś kupuje co pół roku Philipsy za 100 albo Osram to współczuje
_________________ 0-100 km/h - 8,25 sec!
'Nie pałuj gdy silnik Twój zimny jest'
W marcu ubiegłego roku zakupiłem Osram H7 Light@Day i do tej pory obje działają pomimo małej stłuczki w wyniku której jeden z reflektorów pękł. Reflektor wymieniłem, żarówka została i nadal świeci prawidłowo. Świateł drogowych nie używam zbyt często to i z wymianą problemów nie ma, siedzą tam jakieś zwykłe H7.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum