Wysłany: Czw Gru 01, 2011 01:20 [R75] Automatyczna skrzynia biegów. Pyt. o program E
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam,
chciałbym zasięgnąć informacji na temat oznaczenia "E" prze automatycznej skrzyni. Zgaduję, że jest to tryb ekonomiczny... Po wyborze "S" pojawia mi się "S" na wyświetlaczu. Podobnie jest z trybem oznaczonym płatkiem śniegu. Gry próbuję włączyć "E" nic na wyświetlaczu się nie pojawia. Jeśli jest możliwość zaoszczędzenia odrobiny paliwa to bardzo by mi się przydało gdyż moja 75 łyka dość sporo... Z góry dziękuję za pomoc dla świeżo upieczonego (od 3 dni) posiadacza Roverka 75 (oraz byłego posiadacza R600 .
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 01, 2011 01:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jasne, że miałem świadomość Tylko myślałem, że coś tam urwę z tego spalania... Za jakiś czas zainwestuję być może w sekwencję. Spalanie spalaniem ale ta frajda i komfort jazdy - bezcenne
dodinho, jedź do PHJOWI i niech ci wgra nowe mapy zobaczysz ze twoja V6 może być oszczędna.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
oszczędna to raz, ale jakiego kopa dostaje na zlocie mi Mariusz te mapki nowe wgrał, to potem na kawałku autostrady nie było przebacz, nie wiedziałem, że do blisko 200 potrafi się tak napedzać
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Markzo, miałem dokładnie tak samo jak mi PHJOWI wgrał
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum