Moi drodzy, chcę kupić roverka 214 z silnikiem 1,4 8V. Dzisiaj byłem oglądać jednego i wystąpił problem. Mianowicie gdy zajrzałem do bagażnika okazało się, że blacha na spodzie bagażnika jest ostro pogięta... Wiedziałem że miał lekkiego dzwona, ale miał być "lekki". Drugi problem to mokra miska olejowa, co o tym sądzicie? warto się w takie coś pakować czy może być cała konstrukcja pogięta?? Autko prowadziło się bardzo sympatycznie.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 02, 2011 17:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
koleś chciał 4500zł, stan nawet ładny z zewnątrz. Sądzę, że gdybym mu troche poopowiadał co ukrywa ten samochód to cena by duużo zleciała. Tylko pytanie... czy warto
[ Dodano: Nie Gru 04, 2011 14:36 ]
potrzebuje kupić generalnie jakiegoś ROvErka + LPG 200/400 najlepiej 1.4 albo 1.6. Patrze, szukam w internecie ale kurcze musze jechać na drugi koniec Polski żeby coś oglądnąć. Pojadę i okaze się, że kolejny po "dzwonie". Jakbyście coś mieli na oku to dajcie znać ( cena ok. 5 tys )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum