Dzień dobry BARDZo Witam wszystkich posiadaczy, miłośników ,pasjonatów i tych skazanych na....
Stało się i u mnie . Drogą zakupu posiadłem az 2 sztuki FEElanderków. Pierwszy 1.8 benzynka 5drzwi i drugi 3 drzwiowy TD4.
Sytuacja taka a nie inna pomieszkujemy w obszarze wiejskim i takie autka to konieczność. Ja moje wcześniejsze rozbiłem Suzuki Vitara natomiast koleżanka małżonka sprzedała.
Niestety moja koncepcja nabycia okazała się beznadziejnie naiwna . Wymyśliłem sobie taki patent,że zakupie autko w firmie ,która zajmuje się FREEDKAMI tzn serwisuje ,sprowadza, przekłóada z anglików . Właśnie na taki twór trafiłem .Chciałem uniknąć żmudnego analizowania sprawdzania itp . Twór z roku 2002 okazał się zbiorem różnych wad z którymi borykam się od lipca. O tym co zrobiono a co jeszcze do zrobienia zostaje to napiszę oddzielnie. Trochę już forum poczytałem i znalazłem kilka interesujących uwag tropów . Autko drugie wygląda trochę lepiej to zakupiliśmy indywidualnie . Tym jeździ żonka i jest ono bardziej komfortowe -skórki automat i ciut nowsze .
Jak mi ktoś kiedyś powiedział chcesz mieć kolesiów w serwisie to kup sobie FREELANDERA
może i tak ale u mnie to raczej to nie działa i jak muszę do tego warsztatu się zbliżyć to raczej mnie trzęsie / z nerwów/ Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 15, 2011 11:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
burbon47, sie ma powiem Ci że się mylisz, ja mieszkam w górach nie tak daleko od Ciebie i obywa się bez terenówki . Vitara jest podobno spoko, ale ja osobiście mogę Ci polecić pierwszą imprezę w kombi super autko - ma też reduktor więc daje radę niczym terenówka . No i nie do zdarcia wersje wolnossące .
cześć:)
Mój TD 4 też ma "kilka" usterek, ale narazie wszystkie do opanowania. Najgorzej jest z tą przekładką, kompletnie nie mogę pojąć kto robi takie fuszery Ale i to się poprawi, bo lubię jeździć tym autkiem i póki co zima go nie chwyta:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum