zważ że mg niema zbyt dużo miejsca w nadkolach (ma sporo większe felgi niż r200) u mnie przy zbyt wysokim profilu obcinało opony po bokach (r17/205/50 tył r17205/45 przód) przy fabrycznym zawieszeniu a przy każdej nierówności na drodze było słychać uderzenie (mimo zagiętych nadkoli do środka , tzn. normalnie rant nadkola masz tak "L" ja mam zagięty tak V) więc żebyś później nie mówił że po obniżeniu blachy Ci po wyginało
Ja powinienem mieć felgi 16 205/50 więc przez różnice w średnicy miałem 25.4 mm mniej miejsca czyli jakbym go o tyle obniżył
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
obserwuj też allegro 2 miesiące temu gość ściągnął angola z gwintem i wystawił komplet za 1900 warty 4500
Jak ktoś chce za 1900 mogę sprzedać swoje KW v1 maja przejechane 40tys po Belgii - wyglądają jak nowe, amortyzatory idealne, suche, mocno odbijają. Minus jest jeden - twardo jak cholera
Jak ktoś potrzebuje to mogę obejrzeć i wypytać go o to MG ale dodam tylko że 3-4 miesiące temu wystawiał go ktoś z środkowej Polski z padniętym silnikiem
marcinmarcin, Dokładnie to chyba KW były
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Harry, gość fajnie napisał posiada sportową kierownicę hehe czyli moja tez jest sportowa ale jeszcze lepszy jest włącznik top gun w kolorze czerwonym pod kierownica sportową
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum