[ Dodano: Nie Sty 01, 2012 13:36 ]
wlasnie to jest dziwne do kreci normalnie. Zaczely sie te problemy po wymianie bateri w pilocie prubowalem odlaczac akumulator by zresetowac kompa i na nowo zsynchronizowac pilota nic nie pomaga...
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 01, 2012 14:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 41 razy Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 1184 Skąd: Piotrków Tryb
Wysłany: Nie Sty 01, 2012 14:46
Dziwna sprawa zwykle tak jest powiązane,że rozrzusznik nie kreci jesli immo go trzyma .Może tu jest inaczej ,ciekawe czy tylko paliwa nie podaje a może brak iskry
synchronizowalem kilka razy.Pilot zamyka otwiera czerwona dioda nie mryga rozrusznik kreci iskra jest bo sprawdzalem tylko nie odpala nie podaje paliwa...
witam ponownie pisze by podzielic sie niezdiagnozowanym problemem z moim roverkiem w dniu dzisiejszym udalo mi sie go uruchomic lecz co bylo wszesniejszym problemem to nie mam pojecia lecz cicha mam nadzieje ze sie to nie powturzy. Pozdrawiam wszystkich i dziekuje za doradztwo
Witam posiadam oryginalne pudełko od R45 sa na nim naklejki z kodami kreskowymi oraz numer VIN czy na tej naklejce jest zapisany kod immo? Auto było sprowadzone z Niemiec. R45 1.6 2004r.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum