Lukasz_Konin, racja co do felg, jest to dosyć rzadko spotykany model felgi a zarazem bardzo ciężko do dostania, chociaż 2 dni temu skończyła się aukcja za 580 ( komplet 4 szt) na allegro właśnie tego modelu nikt nie licytował
Fajnie się prezentują na twojej 200-cie, a co do lusterek to tylko w kolor nadwozia żadnych chromów nie wkładaj .
A dobrze widzę, że odchodzi folia z szyby po lewej stronie?
KOlego, folia niestety schodzi z kazdej szyby, takiego juz go kupiłem, ale z czasem zaczeła coraz bardziej schodzić.
Chciałbym na wiosnę z tym zadziałać, ale szukam kogoś kto umie takie cos zrobić.
Bo byłem w firmie co sie zajmuje szybami, to mi powiedzieli tak :
" no tutaj jest troche roboty, bo z 1-2 godziny to bedzie sciaganie samej foli tej starej, no i pozniej naklejanie nowej. " więc się pytam, ile to wszystko będzie kosztowac a on na to pytanie " Podliczając odklejanie, mycie, i przyklejanie itd, to tak 600-700zl "
To ja oczy zrobiłem i podziękowałem.
Oczywiście sa jeszcze 2 firmy co robia to u mnie, no ale nie mam kiedy podjechać. A wiem, że są ludzie, którzy umią też dobrze zrobić, to wolałbym takiemu zapłacić, niż firmie. Bo takiemu bardziej się pieniądze przydadzą, no i napewno by coś taniej wyszło
leszczu napisał/a:
Jeśli chcesz znać moje zdanie, to chromowane lusterka źle będą wyglądały, lepiej dać pod kolor auta.
Jeśli uważacie, że tak będzie lepiej, to w tym kierunku będę się kierował
Gdy będę miał już lustereczka, napewno wrzuce fotki
Chodzi mi jeszcze 1 myśl po głowie, na temat felg
Co myślicie, te co mam BRM lato, czy ladniejsze by byly 17" od MG ZR ?
Co myślicie, te co mam BRM lato, czy ladniejsze by byly 17" od MG ZR ?
Moim zdaniem zostaw sobie BRM na lato i nie kupuj 17 ZR.
[ Dodano: Pon Sty 30, 2012 15:46 ]
Cytat:
no tutaj jest troche roboty, bo z 1-2 godziny to bedzie sciaganie samej foli tej starej, no i pozniej naklejanie nowej. " więc się pytam, ile to wszystko będzie kosztowac a on na to pytanie " Podliczając odklejanie, mycie, i przyklejanie itd, to tak 600-700zl "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum