Polecam Centre Futura, drugą zimę kręci bez problemów.
Wlasnie do SDi planowalem kupic uzywke od kolegi ( siedzi w Vectrze ), ale coraz bardziej odbiegam od tego pomyslu i mysle o tej Futurze lub o Boschu s3/s4
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
A ja aku mam dobry kręci bardzo dobrze i długo, świece nowe ale i tak musze troche pokręcić po nocy lub po całym dniu żeby sdi załapał... może ropa gęstnieje albo olej ja nie wiem... silnik załapie ale odrazu gaśnie, tak ze 3 razy i odpala
Wysłany: Wto Sty 31, 2012 22:27
Mam co prawda R na benzynkę ale w każdym samochodzie jak jest sprawny aku, dobrze łączą klemy i jest sprawny zapłon / wtrysk to fura musi zapalić. Dziś w nocy było u mnie -25C, auto stoi na zewnątrz i odpaliło od strzała.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
ZR - klekot zapalil na raz, ale niechetnie ZS- benzyna w dzien, zwawo od poczatku...
Ale swiece wymienione, aku nowy... to nic nie pomoze jak paliwo zamarzalo w zeszlym roku, w tym leje prewencyjnie skydda, wiec odpukac nie bylo problemow
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
ja się powoli zabieram za remont rozrusznika
dziś już mi prawie nie starczyło cierpliwości, aż w końcu zakręcił, prychnął i poszło... Jak się ma porządny akumulator to tak można
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum