Nie szukaj mechaników, tylko poczytaj forum. Jest teraz akurat wysyp tematów związanych z podobnymi problemami, więc coś na pewno na ten temat znajdziesz.
Wysłany: Sro Lut 01, 2012 19:55
poszukuje ponieważ mojemu dotychczasowemu nie chce się grzebać i twierdzi że te roverki tak słabo grzeją a w tamtą zimę dobrze grzał. termostat wymieniony był rok temu i jak dodaje gazu to leci cieplejsze a jak stoi to leci zimne i płyn podnosi się jak silnik pracuje a opada jak jest zimny. uszczelka ok nie ma wycieków
Wysłany: Czw Lut 02, 2012 10:52
dzisiaj jadę do innego mechanika zobaczymy co on powie a wskaźnik temperatury dosyć szybko idzie do góry po jakiś 5 minutach i pokazuje wzorcowo tylko cieplo jakoś nie idzie
Wysłany: Czw Lut 02, 2012 13:33 [R 45] problem z ogrzewaniem a zimno jest....
mam problem z ogrzewaniem raz leci ciepłe powietrze a raz kompletnie zimne i to dopiero jak wskazówka osiągnie optymalny poziom. woda w zbiorniczku jest tylko strasznie z niego wyrzuca wode nie wiem co to może być.....??
Wysłany: Sob Lut 04, 2012 11:23
prawdopodobnie nagrzewnica zamulona bo zawór odcina do nagrzewnicy leci wrzątek a za nią ciepłe powietrze tylko jest problem bo żaden mechanik w Radomiu nie chce się podjąć teraz wymiany bo trzeba pół samochodu rozebrać i a na to nikt nie chce tracić czasu 2-3 dni zwłaszcza przy takich temperaturach może ktoś z was zna dobrego fachowca który by rozwiązał ten problemem oczywiście z Radomia
Po co ją wymieniać. Spróbuj ją odkamienić na początek. Napisz coś więcej o tym podnoszeniu i opadaniu płynu w zbiorniczku. W jakim zakresie się płyn podnosi?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum